Home / LED Fasadi ratkaisut / Uudet LED-julkisivumainokset kevyet kirjeet julkisivurakennuksiin kaupalle, toimistolle ja logolle yrityksen kotipaikkaan. LED FASADIKIRJAIMET

Uudet LED-julkisivumainokset kevyet kirjeet julkisivurakennuksiin kaupalle, toimistolle ja logolle yrityksen kotipaikkaan. LED FASADIKIRJAIMET

Uudet LED-julkisivumainokset kevyet kirjeet julkisivurakennuksiin kaupalle, toimistolle ja logolle yrityksen kotipaikkaan

LED Fasadikirjaimet (P 5)

Etuvalaistut LED fasadikirjaimet ovat yleisimmin käytetty keino mainonnassa. Perustuen hyvän visuaalisen vaikutelman saamiseksi somistuksessa, LED–kirjaimet on valmistettu alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja erityisestä luminanssiakryylistä kotelomateriaalina. Luminanssiakryyli on kevyttä, sileää, ruostumatonta ja se voidaan maalata minkä väriseksi tahansa mittatilaustyönä.Joustava repsol-lasi-akryyli-kerros pintana useilla eri värivaihtoehdoilla, vastaamaan kaikenlaisia asiakastarpeita. Tärkein asia: Käytämme LED–valaistusta saavuttaaksemme täydellisen valaistuksen, jolla voi olla pitkä elinikä ja alhainen virrankulutus jolloin se on myös ympäristöystävällinen.

 

Material Letter thickness Min height Max height
Aluminum, stainless steel 40-150 mm 150 mm 5 m
Crystal 20-30 mm 70 mm 600 mm

 

Takaavalaistut& Halo LED Fasadikirjaimet (P 6)

Takaavalaistut & Halo LED Fasadikirjaimet herättävät huomiota erityispiirteidensä ansiosta. LED–opasteet on valmistettu alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja erityisestä luminanssiakryylistä kotelomateriaalina ja etupaneelina. Luminanssiakryyli on kevyttä, sileää, ruostumatonta ja se voidaan maalata tilauksesta minkä väriseksi tahansa. Takapaneeli on Rapsol Glass–akryyliä, mikä mahdollistaa erilaiset valovärit ja täten vastaa kaikenlaisiin asiakastarpeisiin. Uniikin efektin ja paremman visuaalisen ilmeen aikaansaamiseksi LED–opaste voidaan asentaa seinälle sopivalle etäisyydelle käyttäen ruuveja tai L-mallisia kannattamia. Tärkein asia: Käytämme LED–valaistusta saavuttaaksemme täydellisen valaistuksen, jolla voi olla pitkä elinikä ja alhainen virrankulutus jolloin se on myös ympäristöystävällinen.

 

 

Material Letter thickness Min height Max height
Aluminum, stainless steel 60-150 mm 150 mm 5 m
Crystal 20-30 mm 70 mm 60 mm

 

Edestä- jatakaavalaistut LED Fasadikirjaimet (P 7)

Edestä- ja takaavalaistut LED Fasadikirjaimet eivät tuo pelkästään värikästä valaisua vaan myös korkeaa luminanssia etu- ja takavalaisun yhdistelmällä. LED–opasteet on tehty alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja erityisestä luminanssiakryylistä kotelomateriaalina ja etupaneelina. Luminanssiakryyli on kevyttä, sileää, ruostumatonta ja se voidaan maalata tilauksesta minkä väriseksi tahansa. Takapaneeli on Rapsol Glass–akryyliä, mikä mahdollistaa erilaiset valovärit ja täten vastaa kaikenlaisiin asiakastarpeisiin. Uniikin efektin ja paremman visuaalisen ilmeen aikaansaamiseksi LED–opaste voidaan asentaa seinälle sopivalle etäisyydelle käyttäen ruuveja tai L-mallisia kannattamia. Tärkein asia: Käytämme LED–valaistusta saavuttaaksemme täydellisen valaistuksen, jolla voi olla pitkä elinikä ja alhainen virrankulutus jolloin se on myös ympäristöystävällinen.

 

 

Material Letter thickness Min height Max height
Crystal 30 mm 100 mm 600 mm

 

Puoliksi sivulta- ja takaavalaistut LED Fasadikirjaimet (P 8)

Puoliksi sivulta-ja takaavalaistut LED Fasadikirjaimet ovat luova ja raikas ratkaisu, mikä vahvistaa takaavalaisun kirkkautta ja tuo lisää odottamatonta efektiä. Puolikas sivu voi olla tehty alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja erityisestä luminanssiakryylistä kotelomateriaalina. Luminanssiakryyli on kevyttä, sileää, ruostumatonta ja se voidaan maalata tilauksesta minkä väriseksi tahansa. Toinen puoli muodostuu luminanssiakryylistä ja luo valaisua. Puoliksi sivulta-ja takaavalaistamisen yhdistelmä on täydellinen yhdistelmä, jolla vastataan kaikenlaisiin tarpeisiin. Tärkein asia: Käytämme LED–valaistusta saavuttaaksemme täydellisen valaistuksen, jolla voi olla pitkä elinikä ja alhainen virrankulutus jolloin se on myös ympäristöystävällinen.

 

 

Material Letter thickness Min height Max height
Aluminum, stainless steel 10-30 mm 40-70 mm 50 mm

 

Sivuiltavalaistut LED Fasadikirjaimet (P 8)

LED-valon käyttö sivuiltavalaistuissa LED fasadikirjaimissa on meidän ainutlaatuinen metodimme käyttää hyväksi sivuvalaistusta erilaisen tehosteen aikaansaamiseksi läpinäkyvällä kidepaneelilla joka ympäröi kyltin reunaa. Kotelomateriaali on tehty erityisestä luminanssiakryylistä valaisun muodostamiseksi. Tärkein asia: Käytämme LED–valaistusta saavuttaaksemme täydellisen valaistuksen, jolla voi olla pitkä elinikä ja alhainen virrankulutus jolloin se on myös ympäristöystävällinen.

 

 

Edestä- ja sivuiltavalaistut LED Fasadikirjaimet (P 9)

Edestä- ja sivuiltavalaistut LED Fasadikirjaimet ovat uusin opastetuote, jossa erityisellä luminanssiakryylillä luodaan voimakas kirkkaus–efekti. Etuosa voi olla joustavaa akryyliä, ja pinnalle voidaan myös käyttää 3M läpikuultavaa graafista filmiä useilla eri väreillä kaikenlaisiin tarpeisiin. Tärkein asia: Käytämme LED–valaistusta saavuttaaksemme täydellisen valaistuksen, jolla voi olla pitkä elinikä ja alhainen virrankulutus jolloin se on myös ympäristöystävällinen.

 

 

Sivuiltavalaistut LED Fasadikirjaimet (P 10)

LED-valon käyttö sivuiltavalaistuissa LED fasadikirjaimissa on meidän ainutlaatuinen tekniikkamme käyttää hyväksi erityistä luminanssiakryyliä erilaisen tehosteen aikaansaamiseksi. LED–opasteet on tehty alumiinista, ruostumattomasta teräksestä ja erityisestä luminanssiakryylistä kotelomateriaalina ja etupaneelina. Luminanssiakryyli on kevyttä, sileää, ruostumatonta ja se voidaan maalata tilauksesta minkä väriseksi tahansa. Takapaneeli on Rapsol Glass–akryyliä, mikä mahdollistaa erilaiset valovärit ja täten vastaa kaikenlaisiin asiakastarpeisiin. Tärkein asia: Käytämme LED–valaistusta saavuttaaksemme täydellisen valaistuksen, jolla voi olla pitkä elinikä ja alhainen virrankulutus jolloin se on myös ympäristöystävällinen.

 

 

Sivuiltavalaistut LED Fasadikirjaimet (P 11)

Useiden etuvalojen yhdistelmä on rakennettu eri kerroksiin eri kaltevuudella, tuloksena spesiaalit 3D effektit.

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *