Home / LCD-näyttö ratkaisut / Näytön ja huoneen varauksen hallinta – Display & Room Booking Management

Näytön ja huoneen varauksen hallinta – Display & Room Booking Management

Näytön ja huoneen varauksen hallinta

 

Näyttö- ja huonevarausten hallinta parantaa kävijöiden kokemuksia, lisää tehokkuutta kokouksiin ja tapahtumiin ja pitää tiedot ajan tasalla. Yhdistämällä älykäs järjestelmä uuteen vuorovaikutteiseen näyttöön on välttämätöntä onnistuneen työn kannalta.

Vastaanottoalueilla, käytävillä ja suoraan huoneiden ulkopuolella sijaitsevat strategisesti oikeat näytöt kertovat kokous- ja tapahtumatietoja. Interaktiiviset näytöt mahdollistavat käyttäjien pääsyn ja valvovat myös kokoushuonetta.

 

 

 

Edistynyt vierailija kokemus

Johtaa vähemmän hässäkkää, paremmasta työympäristöstä ja lisääntyneestä asiakkaiden säilyttämisestä.

 

Saumaton kokemus

Määritettävissä oleva brändäys ja ulkoasu, jotta kävijät näkevät johdonmukaisen ja liukkaan järjestelmän kaikissa laitteissa.

 

Tapahtumien edistäminen

Näytä tapahtumatiedot suurissa näytöissä, netissä ja yksittäisten huoneiden ulkopuolella. Suurin yleisö saa suurimman vaikutuksen.

 

Ei enempää varaus ristiriitoja

Näyttöön ja online-tilaan pääsyä huoneen aikatauluihin käytettävissä olevan kokoustilan löytämiseksi ja hallitsemiseksi.

 

Sekaannus

Lisää yksityiskohtaisia tapahtumatietoja, grafiikoita ja viestejä tapahtumakokemuksen muokkaamiseen. Integroida se Wayfindingin avulla kävijöiden virtauksen hallintaan.

 

Erittäin konfiguroitavissa

Keskittyminen sisäisiin kokouksiin, organisaation vierailijoihin tai yleisöön voi helposti perustaa järjestelmän, joka parhaiten vastaa osallistujien tarpeita.

 

 

Edut:

Monikielisyys –  Tuki 14 kieltä (kiina, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, italia, japani, korea, norja, portugali, venäjä, espanja, ruotsi)

 

Tehokas avaruuden hallinta – Parantaa tehokkuutta hyödyntämällä olemassa olevia rakennusteknisiä resurssejasi kokonaan ja pysähtyy tarpeettomista investoinneista uusiin kokoushuoneisiin jne.

 

Säästää aikaa – Sinun ei tarvitse juosta etsimään vapaata tilaa, sen sijaan voi vain varautua kokoukseen nopeasti missä tahansa. Lisäksi se antaa työntekijöille enemmän aikaa keskittyä muihin tehtäviin

 

Joustava integraatio – Tukee useita käyttöjärjestelmiä, kuten Mac OS, Windows tai Android. Voit valita koko laitteistosta tai ohjelmistopaketista tai vain yhdestä tai toisesta

 

Euroopan kehittyneitä ohjelmistoja – Tarjoaa erinomaisen tuotteen laadun ja luotettavuuden, joten laite kestää vielä pidempään

 

Paranna työympäristöäsi – Tilan puute ja tehottoman avaruuden hallinta voivat johtaa työntekijöiden turhautumiseen. Kokoushuoneen varausjärjestelmä lisää osaltaan tyytyväisyysasteen nousua

 

Seuraa huoneen käyttöä – Näet työtilan ja kokoushuoneen käytön raportin kirjaamistarkoituksiin. Tämä auttaa määrittämään, millaista tilaa tarvitset

 

Tarvitsetko apua? – Vapaa hotline-tukipalvelu takaa asiakkaillemme tarvittavan ylläpitotason

 

 

 

Varausjärjestelmällä voit:

Katso nykyiset kokoukset ja tulevat varaukset

Etsi käytettävissä olevia kokoushuoneita edullisten parametrien perusteella, kuten sijainti, koko, laitteet jne.

Luo, vahvista, laajenna ja peruuta kokouksia

Tilaa ylimääräisiä palveluita, kuten catering, laitteet, pöytäjärjestely jne

Näytä useiden kokoushuoneiden saatavuus yhdellä näytöllä

Käytä PIN-koodin suojausta

Käytä värikoodausta vapaata / miehitettyä tilaa varten

Käytä sisäänrakennettuja malleja

Suunnittele omat ulkoasut, esimerkiksi videolla

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *